COSSOS, SEXUALITATS I ACCIÓ COMUNITÀRIA

Prevenció de la violència masclista

L’Àrea de Prevenció de la violència masclista, genera espais de reflexió sobre el sexisme i el patriarcat, les identitats sexuades, l’amor romàntic, els estereotips de gènere i la seva relació amb la violència masclista. Esdevé una àrea on es dóna a conèixer la complexitat de la problemàtica per aconseguir efectes preventius.

Programa de prevenció amb  infants:

Tallers adreçats a nens i nenes d’infantil i primària, que tenen l’objectiu de reflexionar sobre la construcció de les identitats de gènere i els models de relacions personals, donant una especial importància a l’educació afectiva i la resolució de conflictes de manera no violenta.

[fusion_fusionslider name=”imatge-prevencio” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Programa de prevenció amb joves:

Sessions i tallers adreçats a joves i adolescents per tal d’analitzar la violència masclista dins la parella, identificant la influència de les identitats de gènere tradicionals i els mites de l’amor romàntic, tot reflexionant sobre la construcció de models d’identitat i de relacions alternatives.

Programa per a professionals de la prevenció:

Durant les sessions i tallers volem reforçar el paper que tenen els professionals com a agents preventius de la violència masclsita. Es visibilitzaran els múltiples factors socioculturals, revisant la nostra socialització de gènere i identificant les relacions que poden ser abusives i violentes per a prevenir-les.

Programa de prevenció comunitària:

En els tallers de prevenció comunitària es genera consciència de la problemàtica, proposant activitats de reflexió i participació dirigides a tota la població.

Programa de prevenció per AMPES:

Des dels tallers per a Ampes, fomentem l’anàlisi i el debat de la realitat sexista que ens envolta i com aquesta es filtra en el tipus d’educació que practiquem amb els nostres fills i filles.

Coneix els nostres serveis de prevenció

Descarrega