This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

 

Històricament, els feminismes han parlat del cos com un factor més de la política. En l’actualitat, moviments com el #MeToo han portat a dones de tot el planeta a prendre la paraula per denunciar de forma massiva la violència sexual. L’onada de protestes feministes arreu del món han fet que la sexualitat estigui cada vegada més present i a cor obert en el discurs contemporani.

Paral·lelament, l’acció del moviment trans i l’aprovació de lleis LGTBI reclamen un canvi de perspectiva que posi en interrogant una visió normativa del gènere. Ens conviden a repensar alguns discursos, com s’han construït i es mantenen certes visions de les identitats en l’imaginari col·lectiu. Ens conviden a debatre i a plantejar-nos algunes preguntes. Per exemple, com viu i experimenta cada subjecte el seu cos i la pròpia sexualitat? El sexe biològic, la identitat de gènere i l’expressió de gènere són qüestions que es posen cada vegada més sovint sobre la taula. Cal, doncs, una reflexió sobre el funcionament d’aquestes construccions i com estan afectades pels discursos de l’època.

En aquest context el camp de l’educació formal i no formal té a l’horitzó reptes molt importants. Es fa necessari, cada vegada més, un canvi de mirada per entendre la diversitat sexual i de gènere, així com una atenció especial en la construcció social de les identitats sexuades on hi entren en joc múltiples variables. A Catalunya, des del Departament d’Educació, s’ha posat en marxa un programa en el qual l’educació afectiva i sexual és un dels eixos bàsics del projecte educatiu. Un fet que afecta a escoles, docents i famílies i és, a més, d’interès comunitari.

Però de què parlem quan parlem d’educació sexual? Des d’El Safareig treballem des de fa gairebé 20 anys en programes de prevenció de les violències masclistes i tenim el ferm convenciment réplicas de relojes que es tracta d’un tema important i alhora complex. Amb aquesta pregunta volem celebrar aquestes jornades. La intentarem respondre amb una conversa amb diversos professionals que treballen en l’àmbit de la investigació i l’educació, la prevenció i l’atenció psicològica d’infants i joves. Volem fer-ho de manera serena i rigorosa i volem convidar-vos a participar-hi.

Us donem la benvinguda!

INSCRIPCIONS TANCADES!!

Espai La Sala (Espai Francesca Bonnemaison)

C/Sant Pere més Baix, 7 – Barcelona

Dimarts, 25 de febrer de 2020, de 09:30 a 14:30 h

PROGRAMA

09:30 – 10:00h Recepció

10:00 – 10:15h Benvinguda a càrrec d’una persona representant de la Gerència d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona

10:15 – 10:30h Presentació per part d’El Safareig

10:30- 11:30h Conferència inaugural a càrrec de Lucas R. Platero, sociòleg i investigador

11:30- 12:00h – Pausa café

12:00 – 14:15h Conversa entre professionals

Silvia Aldavert García: Coordinadora de l’Associació de Drets Sexuals i Reproductius

Edurne Jiménez: Sociòloga de la Cooperativa Candela

Cristina Garaizabal: Psicòloga clínica del Col·lectiu de professionals Caleidoscopio

Segundo Moyano: Educador social i Responsable del Grau d’Educació Social de la UOC

Susana Brignoni: Psicòloga d’infants i adolescents de la Fundació Nou Barris. Psicoanalista

Coordina i modera: María Cabral, responsable de l’àrea de Cossos, Sexualitats i Acció Comunitària d’El Safareig

14:15 – 14:30h Tancament

Amb la col·laboració de:

https://www.diba.cat/documents/553295/218117277/Marca+DB+positiu+horitzontal.jpg/b4943c3e-aadc-40b1-b292-5cab87ec3110?t=1542972883787

La entrada és gratuïta amb inscripció prèvia. Les places són limitades. A hores d’ara les inscripcions estan tancades!!

 

2020-02-13T12:14:00+00:00
.