El Safareig fomenta itineraris d’orientació laboral per a la millora de la ocupabilitat de les dones a la comarca del Vallès Occidental

Les dones segueixen patint les desigualtats en diversos àmbits de la vida, també en l’entorn laboral. Treballem. Perquè reduir la bretxa laboral de gènere depèn del treball de tots i totes. El treball és un camí d’anada i tornada, depèn de la llavor que plantem. Treballem és una iniciativa que orienta, forma i acompanya dones que estiguin en situació de vulnerabilitat i que tinguin dificultats per accedir al mercat laboral. Així, fomentem itineraris d’orientació laboral per a la millora de la ocupabilitat de les dones a la comarca del Vallès Occidental.

Des de l’entitat El Safareig comptem amb dos programes especialitzats dirigits a empreses i a dones.

Treballem Empreses

Les empreses i entitats que nodreixen la nostra borsa d’ofertes laborals reben un assessorament per seleccionar les candidates, a fi que aquestes s’ajustin a les seves necessitats de contractació laboral. Impulsem, així, el treball en xarxa al costat de les empreses i les associacions. Els oferim assessorament i recolzament en la selecció del millor perfil alhora que acompanyem a la persona candidata de manera individualitzada en la seva adaptació al nou lloc de treball. Les empreses participants del programa Treballem Empreses podrán beneficiar-se d’una bonificació de fins 1500€ anuals segons el Reial Decret Llei 8/2019.

Treballem Dones

La part del programa enfocada a dones es divideix en dos programes:

ENXANETA: un programa adreçat a persones en recerca de feina i/o en millora de la situació actual.

MAIS: el programa de Mesures Actives d’Inserció RGC 2020-2021 i s’adreça a dones en situació d’atur de llarga durada per afavorir-ne la inserció laboral i l’ocupabilitat.

Les dones participants del programa Treballem dones podrán comptar amb un procés d’acompanyament i assessorament en la recerca de feina.

 

Tens dubtes? Vols conèixer més en detall els programes de l’àrea d’orientació i inserció laboral?

Truca o escriu a:
Marta Lluís / Tatiana Marquet
670 03 87 12 – 93 692 31 87

orientalaboral_cerdanyola@safareig.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *