Què fem?

ATENCIÓ

Oferim serveis d’atenció a dones, infants i joves que han patit situacions de violència masclista, des de la primera acollida, l’assessorament legal i l’atenció psicològica individual i grupal.

Oferim també atenció a homes que vulguin treballar i revisar les pròpies creences que sostenen l’ús de la violència en les relacions de parella.

Oferim tractament psicològic a tota la diversitat de malestars associats al gènere i la sexualitat que avui en dia prenen noves formes d’expressió.

FORMACIÓ I CONSULTORIA

Realitzem cursos monogràfics i espais formatius en l’àmbit de les violències masclistes i la perspectiva de gènere, supervisem equips de treball i participem en docència universitària. Oferim una formació de postgrau a la facultat de psicologia de la Universitat de Barcelona especialitzada en l’atenció psicològica i acció comunitària, feminismes i LGTBIQ+.

ACCIÓ COMUNITÀRIA

Treballem en la construcció d’una societat on s’accepti la diferència i la diversitat sexual i de gènere possibilitant espais de paraula, reflexió i creació artística per afavorir l’emancipació i la transformació social.

ORIENTACIÓ LABORAL

Treballem per a millorar la situació laboral de les dones que es troben en situació de vulnerabilitat. Fomentar la inserció en el mercat de treball, així com la promoció en el món laboral en igualtat de condicions, és un aspecte fonamental perquè les dones puguin decidir en millors condicions el seu futur.

Necessites assessorament?

Escriu-nos o truca’ns