Atenció a les persones

Oferim serveis d’atenció a dones, infants i joves que han patit situacions de violència masclista, des de la primera acollida, l’assessorament legal i l’atenció psicològica individual i grupal.

Oferim també atenció a homes que vulguin treballar i revisar les pròpies creences que sostenen l’ús de la violència en les relacions de parella.

Oferim tractament psicològic a tota la diversitat de malestars associats al gènere i la sexualitat que avui en dia prenen noves formes d’expressió.

Atenció a les persones

El Safareig

La presència d’El Safareig

On som?

Des d’El Safareig oferim serveis d’atenció, prevenció, formació i orientació laboral arreu del territori català. Treballem principalment a les comarques del Vallès Oriental, el Vallès Occidental, Barcelonès, Baix Llobregat, Baix Camp, Baix Penedès i Segrià. Oferim també formacions especialitzades, consultories i tallers de prevenció en altres municipis.

Les dones de Catalunya disposen de diversos serveis d’informació i atenció que funcionen de manera coordinada arreu del territori. El Safareig treballa en diferents Serveis d’Informació i Atenció a les dones (SIAD), de titularitat municipal o comarcal. D’altra banda també gestionem dos Serveis d’Intervenció Especialitzada en violències masclistes (SIE) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, on hi oferim informació, atenció i recuperació tant a les dones com a les seves filles i fills.

[wpgmza id="4"]

Serveis especialitzats