LGTBIQ+

LGTBIQ+

Al Safareig portem més de 30 anys treballant l’atenció i l’escolta dels malestars associats al gènere i la sexualitat. Ho fem des d’una perspectiva feminista interseccional i amb el màxim respecte a la singularitat.
Oferim, per una banda, espais d’atenció psicosocial i atenció psicològica a persones LGTBIQ+ en relació amb el gènere, l’orientació sexual i la identitat, amb les vivències al voltant de la feminitat i la masculinitat o en com es viu i s’experimenta el propi cos.
Treballem a partir d’una primera acollida per a clarificar la demanda i oferir el servei més adient a les necessitats particulars.

I, per altra banda, duem a terme formació, assessorament i supervisió a professionals en qüestions de diversitat sexual i de gènere i LGTBI-fòbia per poder donar resposta als dubtes i dificultats amb els que es troben els diferents professionals que atenen persones LGTBI o als seus familiars.

Es tracta d’un programa obert a les particularitats de cada servei i les necessitats específiques de les professionals oferim formació i assessorament a mida per a empreses, entitats i administracions públiques d’arreu de Catalunya. Detectem les necessitats formatives i dissenyem plans de formació.

Entre els diversos serveis que podem oferir destaquem:
-Formacions per sensibilitzar entorn del gènere, les sexualitats i les violències per donar eines de reflexió als professionals.
-Assessorament per acompanyar infants, adolescents i persones LGTBIQ+ per a poder detectar situacions de violència i poder abordar-les.
-Supervisió d’equips i supervisions individuals sobre perspectiva LGTBIQ+.
-Consultoria en elaboració de protocols de diversitat sexual i de gènere.

A qui es dirigeix

Persones LGTBIQ+ i professionals diversos

}

Inici

2023

Àrea

Atenció i formació

Més Projectes