Servei d’atenció integral

Servei d’atenció integral a dones, infants i joves en situacions de violència masclista

Identificar les violències masclistes sovint no és fàcil. A vegades venen emmascarades de diversitat d’afectes que s’han viscut en el sí d’una relació de parella, en un vincle familiar o fins i tot amb persones properes, de l’entorn laboral, entre d’altres àmbits. Posar nom al que s’ha experimentat és el primer pas per demanar ajuda.

A El Safareig portem més de 30 anys atenent i escoltant el malestar i el patiment de moltes dones que han viscut situacions de violència en les seves diverses formes. També el dels seus fills i les seves filles. Ho fem des d’una perspectiva feminista i amb el màxim respecte a la singularitat. Amb el convenciment que la recuperació personal és possible.

A la nostra entitat hi trobareu un lloc on escoltarem de manera singular i sense precipitacions què us està passant. Oferim espais de primera acollida, assessorament legal i atenció psicològica individual o grupal a dones, infants i joves en situacions de violència masclista. El servei és gratuït amb visites quinzenals i adaptat a la particularitat de cada persona.

A qui es dirigeix

Dones i els seus fills i filles.

}

Inici

2002

Àrea

Atenció

Més Projectes