[LAB]ORATORI d’Art amb Joves

[LAB]ORATORI d’Art amb Joves

El [LAB]ORATORI d’Art de feminismes i art amb joves és un projecte d’acció comunitària que vol obrir un espai experimental de creació artística on interrogar-se al voltant del gènere i la sexualitat, els vincles i les representacions dels cossos a través de les imatges. A partir d´un model de treball en xarxa amb un centre d’art, un centre educatiu i el treball d’una artista contemporània, es despleguen un conjunt de processos col·laboratius per interrelacionar la pràctica i la mediació artística, el treball educatiu amb joves i l’acció comunitària.

L’any 2019 la col·laboració es va establir amb el Museu d’Art de Cerdanyola, el Centre Educatiu Jaume Mimó del mateix municipi i la videoartista Francesca Llopis al voltant de l’exposició L’home nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat.

El 2020, es compta amb la participació de l’artista Núria Güell i l’alumnat del batxillerat d’art de l’IES Vallès de Sabadell (Institut Vallès) en col·laboració amb L’Estruch Fàbrica de Creació de Sabadell. Els diversos tallers tenen com a resultat la creació de l’assaig visual “Eros XXI”, en el qual es reflexa el pensament i la moral de diferents èpoques, evidenciant la base cultural de tota creença i deixant entreveure allò simptomàtic de les repeticions en els conflictes generacionals. L’assaig s’inspira i pren imatges de la pel·lícula “Encuesta sobre el amor” (1965), de Pier Paolo Pasolini.

A qui es dirigeix

Joves

}

Inici

2019

Àrea

Acció Comunitària

Més Projectes