Els temps canvien, El Safareig també!

A El Safareig estem contentes d’explicar-vos que estrenem nova imatge. La societat ha cambiat enormement en els darrers anys i més encara en el camp dels feminismes. És per això que creiem important fer un canvi de look a la imatge i adaptar-la als nous temps.

Des de la nostra entitat ens agrada declinar el feminisme en plural. Ens agrada un feminisme que sigui obert i que aculli en el seu marc a persones diverses en tots els sentits. Ens agrada acollir la diversitat de gèneres, orientacions sexuals, procedències i maneres de pensar. Anem del més gran al més petit. No tenim respostes a totes les preguntes que el món d’avui ens planteja, però volem seguir fent-nos-les i traçar amb vosaltres possibles respostes.

Per això, ens calia també fer un pas més, un pas que es troba a uns quants quilòmetres de Cerdanyola del Vallès, lloc on vam néixer i seguim estant molt presents. Arribem a Barcelona! I ho fem amb dos nous serveis al cor de la ciutat. D’una banda un espai d’atenció individualitzada i gratuïta: el Servei d’atenció integral a dones, infants i joves en situacions de violència masclista. També ofreim un servei d’atenció psicològica de baix cost a totes aquelles persones amb Malestars associats al gènere i la sexualitat.

Ens trobareu també a:

C/Girona, 27, 1r 2a
08010 Barcelona
Telèfon de gestió: 93 459 97 09
Telèfon d’atenció: 93 459 70 49
safareig@safareig.org

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *